Club Stardust wordt weer Club Artist

Standaard

Club Artist aan de Maastrichtersteenweg 318 was tot over een goed jaar een begrip in het nachtelijke uitgangsleven van 30-plussers  in Hasselt. Patrick Leman had er echter Club Stardust van gemaakt. Vanaf vrijdag 12 februari krijgt de zaak zijn oorspronkelijke naam van Club Artist terug..

“Club Artist is een gekende nightlifeclub voor mensen vanaf 30+. Elke vrijdag en zaterdag zijn we geopend vanaf 22u. Sfeervol,gezellig en aangenaam Danscafe Club.In ontspannen sfeer uitgaan net buiten het centrum van Hasselt met parking”, aldus Patrick Leman .

De Club gekend om zijn stijlvolle muziek uit de jaren 70, 80, 90 en 2000 met een mix van nieuwe hits. Er wordt rekening gehouden met verschillende soorten van muziek zoals boogie,disco,slows,popcorn,dance…. Op minder luidruchtige plaatsen is er zelfs plaats om een gesprek te voeren.

Zo wordt weer een oud concept uit de kast gehaald om beter succesvol te slagen in het opzet.

Advertenties

8 gedachtes over “Club Stardust wordt weer Club Artist

 1. Karel

  Amai eindelijk heeft de zaakvoerder door dat hij een zaak heeft die anders niet kan slagen. Dit is een bar slechte zaak met valse media berichten. Lemans wil alleen uw geld zo snel rap en liefst in cash in handen al de rest is larie en apekool…..de man heeft geen charisma en bedriegt je terwijl je erbij staat.

 2. Jan

  Totaal mis he Karel,ik kom er elk weekend en een supergezellige zaak met een heel toffe uitbater die zeer leuke muziek brengt in zijn zaak.Ken geen zaak die betere muziek brengt dan Club Artist en de uitbater heeft verschillende leuke zaken.Hij is eerlijk en korrekt tegen zijn klanten en niet gierig,doe zo verder Club Artist een aanrader voor het nightlifepubliek.Superzaak en toffe mensen die er komen,zaak bestaat reeds van 2005,dan zal de uitbater het toch niet slecht doen.Alvast ik kom er heel graag,een aanrader.Groetjes.

 3. Neven

  Dag Patrick,

  Met Lode , ik ben nog eens in het land na weer meer dan 1.5j Thailand . Nu , seffens kom ik zeker weer eens goede dag zeggen . Ik hoop nog wat vrienden terug te zien van toen , was verdikke toch altijd gezellig hé . En een stukje pizza , op sluitingstijd , aangeboden van de zaak , is toch een” jeste” , of nie ? Tot weerziens ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s