Lekker en betaalbaar eten in zelfbedieningsrestaurant Resto

Standaard

Al jaar en dag runt Guido Maris het selfservicerestaurant Resto in de Schampbergstraat in Kuringen, aan het begin van een hele rits grote winkels. Je kan er nog steeds lekker en tegen betaalbare prijzen je buikje goed vol eten. Daarvoor staat een heel team van maaltijdopnemers, keukenpersoneel, opdieners, cassières en opruimers garant voor, want wat er ook uit de keuken komt, het is allemaal prima bereid en gereserveerd met de glimlach.

 Waar heb je ooit een salade met kippenblokjes en ananas voor 9 euro, een vispannetje met koolvis, zalm, pangasius en grijze garnalen voor 8,50 euro of salade met scampi en spekblokjes voor 10 euro eten? Of waar kan je nog een lekkere  koffie aan 1 euro drinken? Resto heeft het allemaal in huis.

Uiteraard staan andere gerechten op de menukaart zoals veggea, pasta’s, gebakken vis, entrecôte en stoofvlees, alles tegen betaalbare en lage prijzen, goed bereid en correct gereserveerd. Wie liever een vieruurtje wil nuttigen, is er vers gebak met koffie.

Een ruim terras, deels overdekt, nodigt uit om in een warm zonnetje buiten te drinken en te eten. Bij binnenkomst moet je wel bij drukke momenten aanschuiven om warme maaltijden te bestellen aan de opnemers. Alles wordt in de keuken in de kortste klaar gemaakt en opgediend aan tafel. Inmiddels hebben de hongerige klanten al betaald aan de kassa. Opruimers zijn intussen druk in de weer op de tafels af te ruimen en alles op een kar te plaatsen.

De drukste momenten bij Resto zijn zeker de weekends en weekavonden. Dikwijls is het dan zoeken naar een vrije plaats. Je kan er zelfs in een apart zaaltje een privéfeestje houden.

Het zelfbedieningsrestaurant Resto is dagelijks geopend van 8u tot 20u.

Advertenties

5 gedachtes over “Lekker en betaalbaar eten in zelfbedieningsrestaurant Resto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s