Ook Augustina heeft nominatie voor Horeca Awards 2010 op zak

Standaard

Niet alleen De KwiZien, Chambres b’Hôtes, Radisson Blu, Hasselt als horecastad en De Koestal hebben een nominatie op zak voor de derde Horeca Awards 2010, maar ook brasserie Augustina wist een nominatie te verzilveren.

Op 7 februari 2011 vindt de finale met prijsuitreiking plaats in de Limburghal van de Horeca Awards 2010, waarvan Steve Stevaert nog steeds peter is. Om genomineerd te worden voor de finale, moesten de horecahouders hun zaak voorstellen en verdedigen via een ingediend dossier met heel wat beeldmateriaal in Aarschot tegenover een deskundige jury, die ook de zaken vooraf anoniem bezocht hadden. Het nobele doel van de Horeca Awards zijn het bestendigen van de algemene kwaliteit in de horeca-sector en eventueel deze zelfs te verbeteren.

Genomineerden

Bij vijf Hasseltse horecazaken viel een nominatie voor de finale in de brievenbus. In de categorie brasserie/tavernes/eetgelegenheden/bistro’s is Augustina geselecteerd. Het omgebouwd vrachtschip  de Fabuleux Destin aan de Kanaalkom met vier gastenkamers dingt mee als Chambres b’Hôtes in de categorie Bed & breakfast/hotel, terwijl de laureaat van vorig jaar Radisson Blu genomineerd is als privéhotel.

Uiteraard komt eten ook aan bod en in de reeks van restaurants kon De KwiZien op het Jeneverpleintje, het eethuis met een 14 op 20 score in de GaultMilliau en Belgisch Franse keuken, een nominatie in de wacht slepen. De Koestal op het Dusartplein van Serge Byloos en Jan-Pieter Jorissen kan met hun beursgenoteerde bierprijzen als enig Limburgs vertegenwoordiger meedingen in de categorie innovaties.

Tenslotte kan Hasselt ook goud halen als stad met goed gevoerd horecabeleid.

www.horecaawards.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.