Culinaire zinnenprikkeling begint in restaurant 6 Zinnen

Standaard

6 zinnen 1

In restaurant 6 Zinnen aan het begin van de Luikersteenweg 6 in Hasselt runnen Jan Wouters (27) en Karoline Juvyns (22) al sinds 15 juni 2013 restaurant 6 Zinnen in de oorspronkelijke en frisse inrichting van vorige horecahouder. Beiden hebben een flinke horeca-ervaring achter de kiezen.

6 zinnen 4

Terwijl chefkok Jan zich bezighoudt met de keuken, staat vrouwlief Karoline in voor de bediening. “Als zoon van een succesvol brasseriehouder in Borgloon, heb ik steeds interesse gehad in horeca en het bereiden van gerechten. Mijn scholing heb ik gevolgd als intern in de Hotelschool van Koksijde en bijgeleerd heb ik vooral bij Giovani Oosters’ Prêt à Porter in Wimmertingen”, vertelt de chefkok.

“Ook ik heb een opleiding bij de Hotelschool van Herk-de-Stad genoten en werkervaring heb ik opgedaan bij eethuizen Couvert Couvert in Leuven en Magis in Tongeren. Zelf kan ik ook koken, maar ik houd me hier bezig met de opvang en bediening van de klanten met de glimlach”, verduidelijkt Karoline haar inbreng. 

6 zinnen 2

Het pand, de inrichting en de menukaart nodigen uit tot een culinaire zinnenprikkeling, waar eigen bereide kwaliteit, smaak en verse producten ook nog goed passen in ieders budget. “KIezen kan uit een menu van 3-gangen aan 35 euro, 4-gangen aan 44 euro of 5-gangen 53 euro, een dagelijkse 3-gangenlunch aan 28 euro”, voegt de gastvrouw eraan toe.

6 zinnen 3

“Ik heb bewust gekozen voor slechts één menu  op de kaart tot vijf gangen met vis of vlees, waarbij alles zelf wordt bereid in onze open keuken en waarbij de tafelganger genotvol kan proeven van wat ik allemaal klaarmaak, zonder al teveel industriële voedingsproducten, maar meer met verse en seizoensgroenten”, aldus Jan Wouters, die er nog aan toevoegt dat de menukaart maandelijks wordt vernieuwd. Daarnaast kan je nog gerechten à la carte bestellen.

Er zijn een twintigtal comfortabele plaatsen voorzien en die zijn dikwijls volzet. Tijdig reserveren is de boodschap.

Het restaurant is geopend op woens-, donder-, vrij- en zondag tussen 12u en 13u30 en 18u en 21u èn zaterdag van 18 tot 21u.

Reserveren kan op 011/33 47 34 of info@restaurant6zinnen.be.

http://www.restaurant6zinnen.be 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.