Lekker ontbijten, brunchen en lunchen in Coeckepanne

Standaard

coeckepanne 1

Frederick Froyen en Katja Iliaens runnen samen de Coeckepanne – verscholen achter een gele gevel – in het gezellige Schrijnwerkersstraatje in hartje Hasselt.

coeckpanne 2

Frederick ontvangt ons in zijn rustieke, rustgevende en met gele muren omgeven ruimte met een vijftigtal zitplaatsen binnen en ongeveer hetzelfde aantal op het buitenterras voor- en achteraan. Voor meubiliair is er gekozen voor antiek meubilair, dat goed past in de inrichting.

“Heerlijke kleine en grote ontbijten lopen als een trein, maar ook overheerlijke pannenkoeken in allerlei formaten met heel wat zoetigheden erbij, knapperige croques in verschillende soorten en een hele reeks al dan niet volkoren en glutenvrije en huisbereide pasta’s moeten zeker niet onderdoen voor de ontbijten”, aldus Frederick Froyen.

coeckepanne 3

Ook boekweitkoek staat op de menukaart en dranken zijn ook gelijk in een brasserie aanwezig. “Je kan ook een etentje starten met een lekker glaasje cava”, voegt Frederick er aan toe. Zelfs veggie in de vorm van dagverse groenten komen voor in allerlei recepten.

De Coeckepannes website is recent vernieuwd met nieuwe gerechten. “Deze menukaart blijft nu een hele tijd behouden, maar om de drie weken passen we wel onze suggesties naar de seizoenen aan”, vertelt hij er nog bij.

coeckepanne 4

Terwijl Katja de keuken doet, houdt Frederick goed humoristisch gemutst samen met enkele medewerkers zich bezig met de bediening. De prijs heeft een goede verhouding tot de kwaliteit en is er zeker niet duur.

Reserveren voor de Coeckepanne kan op 011/72 04 86.

De Coeckepanne is open van dinsdag tot en met zaterdag, dagelijks van 10 tot 18u, en op zondag van 9 tot 12u. ’s Maandags is het gesloten.

http://www.decoeckepanne.be 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.