Wat doen tijdens valentijntjesweekend 2014 in Hasselt?

Standaard

Valentijn, het feest van Cupido en verliefde koppeltjes, valt op vrijdag 14 februari 2014 en kan daardoor het ganse weekend gevierd worden op een originele manier in Hasselt, samen met een etentje in een gezellig restaurant.

Zo kunnen 7 koppels in een speciaal aangeklede raadszaal romantisch huwen op valentijndag met een gepersonaliseerde fles cava voor ieder koppel en worden tenminste 54 koppels met een palmares van 25 jaar huwelijk verwend met de filmpremièreavond van de Vlaamse prent ‘Halfweg’ vanaf 19u30 in Kinepolis Hasselt.

Om een Hasseltbon voor een etentje te winnen, kan je ook een selfie van foto van jou en je geliefde op jouw favoriete plekje in de stad maken en plaatsen op Hasselt3500 op FB of sturen naar informatie@hasselt.be met vermelding Cupido.

Overige activiteiten

Wie zijn of haar geliefde met nog iets anders wil verrassen, heeft eveneens een uitgebreide keuze uit weekendevenementen in Hasselt.

Zo heeft Joost Vandecasteele een voorstelling met ‘In ongename staat’ in het CC Hasselt op valentijndag, kan je naar Chantal Acda & Greyscale in KC België of naar The Perfect Tool & Bulls On Parade in de Muziekodroom – beiden op zaterdag – gaan of een bezoekje aan de Antiques & Art Fair het ganse weekend kan ook in de Grenslandhallen, voor wie iets anders wil.

www.uitinhasselt.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.