Viering winnaars van ‘Welkom in Hasselt, de winkelstad’

Standaard

welkom in hasselt winkelstad winnaars

Ruim 2500 bezoekers aan Winterland 2013 namen deel aan ‘Welkom in Hasselt, de winkelstad’ en enkelen werden dan ook beloond met een prijs van de deelnemende handelaars, die op woensdag 19 februari 2014 op het stadhuis werden uitgereikt door schepen Gerald Corthouts.

“Tijdens de voorbije zeven weken van Winterland 2013 konden de bezoekers  in een tent aan de ingang van Winterland proeven van het ruime winkelaanbod in onze gezellige stad  onder het motto ‘Welkom in Hasselt, de winkelstad’. Shopping, trendy horeca en vooral beleving zitten in het totaalpakket voor bezoekers aan de Hasseltse binnenstad in combinatie met een visite aan Winerland”, aldus Gerald Corthouts.

“23 handels- en horecazaken werken mee aan deze actie en ruim 2500 bezoekers namen eraan deel, waarvan 33% Limburgers, 20% Hasselaren, 33£ jonger dan 25 jaar en 13% ouder dan 55 jaar”.

De prijzenpot was gevuld met heel wat geschenken ter waarde van 200 euro en telkens 25 gratis parkeertickets.

Marly Photography, Hot Spot, Porto Huis, Emily Puck, Juweelateljee, Nova Lova, Merlijns Esoterisch Centrum, Eigenwijs, Bethsabee, Baby de Luxe, Oui, Truc Much, Ouf, Bushbazar, La Bottega, Magische Poort, Forty Six, Bubbels, Clinic, Coline Verte, Solus, Mona’s Shop en Smaaksalon waren de deelnemende handelaars, dankzij Citydepot.

Schepen Corthouts wil ‘Welkom in Hasselt, de winkelstad’ vanaf Winterland 7 meer opentrekken naar toerisme en horeca met een betere presentatie en ineractie.

Na de prijsuitreiking volgde er nog een receptie.

http://www.ondernemersinhasselt.be 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.