Hasselaar Phil Bass ontwikkelt succesvolle iParty App

Standaard

Phil Bass is een 23-jarige Belg met Nederlandse roots, die al een tijdje in Hasselt woont. Hij is gekend als een creatief party-animal met een enorme zin voor ondernemen. Uit gebrek aan actuele info van allerlei party’s en happenings met een hoge kwaliteit ontwikkelde hij zijn iParty App, die je de mogelijkheid geeft om feesten te zoeken in de buurt, een musthave voor quality clubbers.

i party

“Op jonge leeftijd ben ik begonnen met het organiseren van eigen originele evenementen, waarmee vaak de Ritz-building volledig werd uitverkocht. Hierdoor ging de bruisende wereld van het nachtleven voor mij open en was ik meteen gepassioneerd door de sfeer, die de nachtclubs met zich mee brachten”, schetst Phil Bass zijn voorgeschiedenis.

Zijn familie beïnvloedde zijn creatieve kant op zeer jonge leeftijd. “Met een vader als blueszanger, een tante als schilder en een oom als uitvinder was het niet abnormaal dat ik later zelf koos voor een creatief beroep”, stelt hij. Als grafisch ontwerper werd zijn talent al snel ontdekt door klanten zoals de JBC, Bouwinfo en Gloart. “Hoewel ik hier goede ervaringen aan heb overgehouden, ontbrak er bij mij een gevoel van zelfvoldoening en ondernemen”. Zonder geld maar met een hoofd vol ideeën is hij begonnen aan een spannend avontuur en kreeg financiële hulp aangeboden van een belangrijke investeerder.

i party 1

“Na een uitgebreide zoektocht kwam ik tot de conclusie dat er wereldwijd geen fatsoenlijk medium bestond om gemakkelijk en duidelijk actuele info te zoeken van hoogkwalitatieve events en party’s in de omgeving. Daarom ontwikkelde ik gewoon mijn eigen IParty App”, vertelt hij enthousiast, zodanig dat zijn vrienden hem niet meer elk weekend moesten vragen, waar alle fatsoenlijke feesten plaatsvonden.

Die zoektocht op de iParty App kan op datum, in een bepaalde stad of in een bepaald genre. “Dit allemaal in een fris jasje met complete informatie, anders worden deze namelijk niet geaccepteerd door het systeem”. De route opvragen of een taxi bellen zijn optionele mogelijkheden. “Grote organisaties zoals de Fuse, Cafe d’Anvers en de nieuwe Labyrinth Club zijn reeds overtuigd. Ook 90% van de gebruikers die de iParty App downloadt, komt wekelijks terug om hun hotspot te bezoeken”, besluit Phil Bass.

De iParty App is bovendien gratis voor gebruikers en de organisaties die erin vermeld willen staan.

Voor meer info bij App Store van Apple of Google Play Store OF op https://www.facebook.com/jointheiparty?fref=ts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.