Drie maandenlang pop-upcinema in ex-CIAP-gebouw op Gelantinesite in Hasselt

Standaard

cine pop 2

Het voormalige gebouw van CIAP – onlangs verhuisd naar de Hasseltse Lombaardstraat – doet in op zaterdag, zondag en maandag in december 2014, januari & februari 2015 dienst als pop-upcinema in combinatie met een conceptstore. In een echte bioscoopnostalgie worden klassiekers vertoond in een aangepaste sfeervolle omgeving. Snuffel Events is de initiatiefnemer.

cine pop 3

De bioscoopzaal met 200 plaatsen wordt aangekleed met ecologisch kringloopmateriaal. Per voorstelling wordt de ruimte in een ander kleedje gestoken. Naast de filmzaal is er ook een bar voorzien met drank en hapjes.

cine pop 4

Elke zaterdag om 16u, 20u en 23u; iedere zondag om 11u, 20u en 23u & maandag op 20u en 23u staan klassiekers op de affiche, zoals Pulp Fiction, Scream, Greas, Scarface, Casablanca, The Sound of Music en The Exorsist.

Ook is er een unieke beleving verzekerd voor, tijdens en na elke vertoning, steeds aangepast aan het thema of de film. Authentiek snoepgoed, popcorn, expo-ijs, hotdogs en hippe cocktails zorgen voor de totale filmervaring. ’s Zondags is  het kinderdag met brunch. Privéfeestjes zijn zelfs mogelijk.

cinema pop 1

Er bestaan eveneens 4 sponsorformules. Tickets: 8 euro normaal, 12 euro met butler in zaal en 5 euro voor kinderen -12 jaar.

https://www.facebook.com/0Cinepop?fref=ts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.