Ciné-pop opent met receptie & Saturday Night Fever

Standaard

cine-pop 5

Ciné-pop – de tijdelijke bioscoop met filmklassiekers in een pand van de Gelatinefabriek aan de Armand Hertzstraat in Hasselt – is op zaterdag 29 november 2014 officieel geopend voor 100 genodigden. Organisatoren Ann Vanreppelen en Geoffrey Brabanders samen met andere medewerkers waren echt fier op de realisatie van hun op zeer korte termijn totstandgekomen project. Er was een cavareceptie en de eerste filmklassieker Saturday Night Fever werd vertoond in een mooi als cinema aangeklede bedrijfshal.

cine-pop 2

“De inrichting van deze hal in een cinemazaal hebben we verwezenlijkt dankzij recyclagemateriaal zoals zetels, tapijten en tafeltjes van Kringwinkel Okazi. Het retrokarakter geeft gezellige sfeer in dit industriële gebouw. Over alles is nagedacht in de inkleding en invulling van de ruimte om de ambiance bij elke filmklassieker te maximaliseren. Drank en chips mogen ook in de zaal, zelfs bediening is er van het toogpersoneel. Zelfs dekentjes voor wie kou heeft, zijn beschikbaar”, aldus Ann Vanreppelen.

cine-pop 6

cine-pop 3

In de knusse ruimte liep ook Geoffrey Brabanders rond. “Onze eerste klassieker voor het grote publiek is gepland op maandag 1 december 2014 vanaf 21u met Desperado. In de zaal kunnen ongeveer een 80-tal mensen knus genieten van de film, gezeten in een luie zetel. Dagelijks staan één of meerdere filmvertoningen gepland. Op vrijdag is het evenementenmoment. Dit allemaal drie maandenlang tot en met februari 2015”, aldus Geoffrey Brabanders.

Tickets: 8 euro normaal, 12 euro met butler in zaal en 5 euro voor kinderen -12 jaar.

http://www.cine-pop.be

https://www.facebook.com/0Cinepop?fref=ts

Een gedachte over “Ciné-pop opent met receptie & Saturday Night Fever

  1. Leuk initiatief. Goede programmatie die zeker de liefhebben zal aantrekken. Enige opmerking, ik heb nogal wat moeite moeten doen om aanvullende informatie te vinden. Op de site wordt deze niet vermeld.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.