Oats staat voor gezonde en bio lunches en groenteschotels om af te halen

Standaard

oat

Vanaf dinsdag 16 december 2014 start Marijke Vanwelkenhuysen (62) met enkel afhaalbare dagverse en bio lunches ’s middags en groenteschotels ’s avonds, allemaal met liefde bereid in haar keuken in de Toekomststraat 20 in Hasselt. De eerste vier werkdagen van de week is ze telkens actief in haar keuken.

“Ik ben al 32 jaar architecte, maar de liefde achter het fornuis voor de bereiding van bio en gezonde voeding voor drukke mensen en alleenstaanden – die geen tijd hebben om nog na hun dagtaak achter de kookpot te staan – deed mij een carrièreswitch maken”, aldus Marijke Welkenhuysen.

“Oats betekent haver in het Engels en staat voor mij gelijk aan energie- en smaakvolle voeding van kraakverse bio seizoensgroenten, bereid met aromatische kruiden”, aldus de kokkin.

“Afhaallunches in twee formaten en in de vorm van slaatjes of in ruimere zin met huisbereide desserts EN/OF een lekkere groenteschotel als avondeten staan op de menukaart”. Verder maakt Marijke ook catering op maat.

Wie lunch- en/of groenteschotelmenu wil bestellen, moet die vóór 21u vóór de dag van afhaling via mail naar info@oats.be doorgeven. Afhalen kan tussen maan- en donderdag telkens tussen 12u en 13u30 voor het lunchmenu & tussen 17 en 19u voor de groenteschotel op het afhaaladres Toekomststraat 20 in Hasselt. Contante betaling bij afhaling.

http://www.oats.be

https://www.facebook.com/oatshasselt?fref=ts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.