Nieuw YUP Hotel telt 59 comfortabele en kleine YUP Cabins in Hasselt

Standaard

yup hotel 1

Het voormalige Ibishotel op de hoek van de Manteliusstraat en Thonissenlaan in Hasselt is overgenomen door Different Hotels en heropent officieel op 7 september 2015 als een low budgethotel vanaf 39 euro per overnachting met veel comfort in 59 compacte hotelkamers van maar 12m², en dit als YUP Hotel, wat staat voor Young, Urban & Professional. Het YUP Hotel ligt langs de Groene Boulevard, is zeer goed bereikbaar vanaf het station op 800 meter & ligt pal tegen de gezellige stadskern. 

yup hotel 2

Het concept en inrichting komen van het Hasseltse Créneau International en grijpen terug naar de jaren tachtig, waar yuppies of de stadsjongerencommunity een avontuurlijke levensstijl erop nahielden op zoek naar de nodige ontspanning.

yup hotel 6

Alles is voorzien op de piepkleine kamers: gratis wifi, airco, een knus cocoonbed en een bureau, een multifunctioneel lcd-scherm, toilet met regenstormdouche, haardroger en zelfs douchegel & veel spiegels.

yup hotel 5

Beneden in de hang-outruimte – geen traditionele hotellobby – kan de klant het ontbijt en andere maaltijden zelf samenstellen via de Grab & Go en opsmullen. Gewoon iets drinken kan ook aan de balie. Drank en voedsel moet wel apart betaald worden. De hotelaccommodatie kan in de toekomst nog uitbreiden met 30 nog te bouwen YUP Cabins aan de achterkant. Vanaf donderdag 16 juli 2015 zijn de kamers al reserveerbaar, maar de officiële opening is op 7 september 2015.

http://www.yuphotel.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s