Gezelligheid troef bij ’t Chocolaatje in Runkst

Standaard

chocolaatje 1

Met zomeropeningsuren – dagelijks tussen 10 en 20u tot half september 2015, behalve op dins- en woensdag – runnen Ingrid Billen en Eugeen Elst al ruim twee maanden het overgenomen ’t Chocolaatje op het Sint-Hubertusplein in Runkst. Voorheen baatten beiden Brasserie Kanaalkom zeven jaar uit.

chocolaatje 2

“Het concept is hetzelfde gebleven gelijk bij de vorige horecahoudster, behalve dat er nu meer eenvoudige gerechten vooral met brood op de kaart staan”, aldus Ingrid Billen. “Neem daarbij de lekkere Lavazzakoffie en de ambachtelijke pralines van B’Art Chocolates uit Maasmechelen in diverse smaken in de aparte toog, dan biedt ’t Chocolaatje zeker een meerwaarde voor de klant”. Het binneninterieur met airco is onaangeroerd gebleven – behalve op enkele details na – en het terras van meer dan 25 plaatsen geeft met het interieur en zonneschermkleur een echt zuiders gevoel bij zonnig weer.

chocolaatje 3

chocolaatje 4

Als toemaatje kunnen we nog meegeven dat de tiende Yveke’s Karaoke plaatsvindt op zondag 26 & maandag 27 juli 2015 – telkens vanaf 15u – in het kader van de jaarlijkse kermis in Runkst. Na half september 2015 worden de openingstijden weer aangepast. 

https://www.facebook.com/ChocolaatjeRunkstHasselt

Advertenties

Een gedachte over “Gezelligheid troef bij ’t Chocolaatje in Runkst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s