Coeckepanne Hasselt heropend met uitgebreider menukaart

Standaard

coeckepanne 1

Sinds 14 juli 2015 heeft het eethuis De Coeckepanne in de Hasseltse Schrijnwerkersstraat met nieuwe horecahouders de deuren heropend na een facelift (toiletten, nieuw plafond en muurkleur) en nog steeds met een straat- en tuinterras. Joerie Timmermans (26 en ex-Century, ex-Goei Goesting en ex-Stroobander) & Ine Marcoen (24 en ex-Smaaksalon) staan in de keuken, terwijl personeel de klanten bedient op een vriendelijke wijze.

coeckepanne 2

De menukaart is ten op zichte van de vorige horecahouders gevoelig uitgebreid met betere brasseriefood. Niet alleen de pannenkoeken met heel wat smaakvol beleg doen de naam van de zaak alle eer aan, maar ook andere met smaak huisbereide gerechten moeten klanten overtuigen om terug te keren. Glutenvrije pasta’s en brood staan eveneens op de menukaart. Dagelijks ontbijten via heel wat formules kan je tussen 8u en 11u30, brunchen vanaf 10u30 en hig tea vanaf 13u. Interessant is wel dat ’s zaterdags de keuken open is tot 22u & zondagvoormiddag – net als in het verleden – lekker ontbeten kan worden.

coeckepanne 3

Dagelijks is De Coeckepanne geopend vanaf 8u en sluit men om 18u, behalve ’s zaterdags om 22u & ’s zondags om 12u. Maandag is sluitingsdag.

http://www.decoeckepanne.be

https://www.facebook.com/pages/De-Coeckepanne/204134882946191?fref=ts

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s