Nespresso Hasselt in mooiste pand aan Grote Markt

Standaard

nespresso hasselt 1

In het momenteel mooist gerenoveerde pand van de binnenstad op de Grote Markt en op de hoek van de Kapel- en Hoogstraat heeft op donderdag 23 juli 2015 Nespresso Hasselt de deuren geopend, een gebeurtenis waarnaar veel Hasselaren uitgekeken hebben, want nu kunnen ze met Georges Clooney weliswaar op affiche 23 koffiesmaken – gaande van licht tot zeer sterk – in capsulevorm kopen in een smaakvol ingericht decor.

nespresso hasselt 2

Vòòr de klant zijn capsulesmaken aankoopt, kan hij of zij heerlijk en gratis proeven in de tasting area. Nespresso’s capsules zijn gemaakt van aluminium en zijn – volgens hetgeen er uithangt – eindeloos recycleerbaar. Om mee te doen aan een duurzaam milieu verzamelt Nespresso ook lege capsules van de klanten voor verdere recyclage.

nespresso hasselt 4

En wie graag een koffieset met tassen en toebehoren speciaal voor Nespressocapsules wil aanschaffen, heeft eveneens een grote keuze. Herstellingen van toestellen worden uitgegeven. Dus voor een Nespresso moet de klant zich voortaan niet meer verplaatsen naar Maastricht. Er wordt gestreefd naar 12 verkoopsmedewerkers en regelmatige themabijeenkomsten en workshops, gelijk die voor vips op 6 september 2015.

nespresso hasselt 3

Nespresso Hasselt is dagelijks – behalve op zon- en feestdagen – open vanaf 9u30 & sluit op maan-, dins- en woensdag om 18u30 en de overige dagen om 19u. Honden zijn er niet toegelaten. Voor meer info, kan je 24/7 terecht op de gratis Nespresso-phone op 0800/162 64.

nespresso hasselt 5

http://www.nespresso.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s