Restaurant d’ Entrecôte kan culinair pareltje van Loon worden UPDATE

Standaard

entrecote 1

Op maandag augustus 2015 zal grillrestaurant d’Entrecôte aan de Graethempoort in Borgloon – naar analogie van grillrestaurant De Wimmer – in een prachtig gerenoveerd historisch pand openen. Vanaf maandag 10 augustus 2015 kan je er een tafel reserveren op 0494/77 90 73.

entrecote 2

Het concept van heerlijke grillgerechten wordt overgenomen in restaurant d’ Entrecôte van De Wimmer, zonder overnachtingsmogelijkheden weliswaar. Het vlees wordt in een aparte ingerichte koelruimte ter plaatse versneden.

entrecote

Aperitieven kan je er zelfs in een knus ingericht loungehoekje, zonder zich zorgen te maken van parking. Keuze aan sterke drank is er voldoende en mooi geëtaleerd.

entrecote 3

Restaurant d’ Entrecôte is dagelijks geopend voor een lekker meergangenmenu: op week- en zaterdagen tussen 17 en 22u & ’s zondags tussen 12 en 22u.

https://www.facebook.com/dEntrecote

De Wimmer

wimmer 1

Al meer dan tien jaar runt Jan De Wimmer in een rustiek decor van een gerenoveerde oude hoeve aan de Luikersteenweg 516 op het platteland in Wimmertingen in Hasselt temidden rustige wandelwegen en fietspaden. In de winter knettert er een gezellig haardvuur en in de zomer is het aangenaam genieten op het terras met zicht op druivelaars en de tuin.

wimmer 3

wimmer 2

In vergelijking met d’ Entrecôte is De Wimmer als restaurant slechts vijf dagen per week open – woensdag t/m vrijdag  & zondag tussen 11u30 en 14u & 17 en 22u & zaterdag tussen 17 en 22u. Het charmehotel daarentegen met comfortabele duplexkamers met zithoek, haardvuur, ingebouwde keuken, luxueuze badkamer, apart toilet, grote slaapkamer en terras is 7/7 open en beschikbaar aan 115 euro op basis van twee personen met ontbijt.

 wimmer 5

http://www.de-wimmer.be

https://www.facebook.com/De-Wimmer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s