BV’s en ondernemers bekampen elkaar achter kookpot bij BergHOFF

Standaard

berghoff 1

Keukenpiet Mario Holtzem ontving op maandagavond 24 augustus 2015 een schare Limburgse BV’s en ondernemers in de keukeninrichting van fabrikant van keukenbenodigdheden BergHOFF nv in Paal-Beringen. Het team van BV’s streed tegen de ploeg van ondernemers in de bereiding van de lekkerste gerechten voor de culinaire eer.

berghoff 3

berghoff 4Onder de deelnemers bevonden zich Thomas Buffel, Cynthia Reekmans, Mark Hendrikx, Griet Vanhees, Christa Jouck, Yves Smolders, Vittorio Simoni en Philippe Vanstraelen. Alex Clevers, Toni Etneo, Mon Maesen, Hilde Rutten, Pedro Bonnet, Jan Kriekels, Ivo Vandekerckhove en Erik Smeets vormden de strenge jury. Gesupporterd werd er onder andere door Annemie Ramaekers, Ludo Pilipaerts, Johan en Lucy Tackoen-Verlinden. Ook jong zangtalent Jarno ontbrak niet op de afspraak.

berghoff 9

berghoff 10

Opdracht was om enkele gerechten klaar te stomen in teamverband met Belgisch Blauwwit, tartaar van rund en gegrilde entrecôte op de XL-grill van BergHOFF, afgerond met lente-ui, trostomaten, auberginemoes, crème van geitenkaas, geconfijte aardappel en artisjok barigoulle.

berghoff 5

berghoff 6

Alle gerechten werden beoordeeld op smaak, presentatie, orginaliteit, teamwork en voedselverspilling.

berghoff 7

berghoff 8

Beide teams deden hun uiterste best om het lekkerste recept te bereiden in de BergHOFF-keuken, gepaard gaande met veel plezier. Na smaaktesten en beraadslaging van de juryleden kwamen die tot de constatatie dat de culnaire creaties van beide teams even lekker smaakten. Gevolg beide ploegen kregen evenveel culinaire eer toegewezen in een ex aequo.

berghoff 2

http://www.berghoffworldwide.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.