Brasserie Orangerie Hasselt presenteert in schoonschrift diverse mosselbereidingen

Standaard

orangerie mosselen

Ondanks het overaanbod van Zeeuwse mosselen al in de zomer 2015, zijn ze dit jaar toch al dik en lekker. Het traditionele mosselseizoen is pas in de maanden eindigend op -er: september, oktober, november en december. Echte mosselliefhebbers en sommige horeca vrezen dat dit echt Vlaams product – wel in Nederland gekweekt – onder druk van de handel – net als aardbeien – wel degelijk wordt geforceerd in de kweek, niettemin ze toch lekker smaken. Je kan ze ook gaan proeven op zeven bereidingswijzen in Brasserie Orangerie achter het Hasselts stadhuis, aangekondigd in schoonschrift op een  groot bord. Smakelijk!

http://www.orangerie-hasselt.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s