Play Festival op 3 oktober 2015 in Muziekodroom: claim je gratis ticket

Standaard

play festival 2015 1

In samenwerking met het internationale uitwisselingsproject Excite staat op zaterdag 3 oktober 2015 vanaf 17u30 een nieuw Play Festival op de affiche van de Hasseltse Muziekodroom, voorafgegaan door de Play Party op vrijdagavond 2 oktober 2015. Het Play Festival is de traditionele start van het muzikale clubseizoen, waarin het publiek na de grootsheid van de festivalweide opnieuw jonge en vernieuwende bands kan ontdekken​ in de intimiteit ​van 5 clubpodia. Een kassaticket kost 10 euro, maar je kan sinds 1 september 2015 ook jouw gratis kaart hier claimen.

Het festival biedt een staalkaart​ aan van wat Muziekodroom in de rest van haar clubseizoen te bieden heeft. Heel wat bands proberen nieuw materiaal uit of presenteren een nieuw album en zul je komend seizoen op binnen­- en buitenlandse podia en festivals zien.

John Coffey,​​Ólöf ​Arnalds, Sekuoia, Cid Rim, The Germans, Billie, The Deaf, Meteor Musik, Warhola, Heck, Heads, Rats On Rafts, It It Anita, Black Velcro, Whiz, Radio Clash, Pauw, Miss Irene Rose, Yuko Yuko, Ice In My Eyes​en Eefje de Visser… staan alvast in de line-up.

http://www.playfestival.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s