Peren op culinaire menu bij Trattoria Pulcinella Hasselt

Standaard

Om de binnenlandse perenhype net als in 2014 aan te wakkeren ter ondersteuning van onze perentelers, serveert Trattoria Pulcinella met buitenterras op de Hasseltse Fruitmarkt 14 ook in 2015 naast perenpizza perenrisotto en -carpaccio, met liefde bereid door moeder en kokkin Gianni en opgediend door zoonlief Felice Falanga in de eveneens Italiaanse afhaalzaak. In de zoete perenpizza zitten ingrediënten als gorgonzola, honing, ricotta en schijfjes Limburgse Conférencepeer. Gorgonzola en okkernoten brengen de perenrisotto op smaak gebracht. In perencarpaccio zitten smaakmakers zoals parmasaan, rucola en balsamico. Trattoria Pulcinella is dagelijks open, behalve op dins-, zon- en feestdagen. De keuken is open tussen 11u en 19u45.

https://www.facebook.com/Italian-bar-Trattoria-Pulcinella

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s