Gratis lekkere Zeeuwse mosselen proeven volgens twee bereidinswijzen

Standaard

guus mosselen

Guus Coppens van Asparaguus was op vrijdag 25 september 2015 te gast aan de Hasseltse Molenpoort om er de Zeeuwse mosselen al gratis trakterend te promoten op Thaïse wijze – met veel kruiden – bereid.

guus mosselen 1

In een foodtruck ernaast kon je dan weer proeven van Zeeuwse mosselen bereid op een Provençaalse wijze. Beiden hadden een lekker smaakgehalte. Meer dan tachtig kilo mosselen werden klaargemaakt voor consumptie. De massa liet de gratis mosselen zich niet ontglippen en liet ze smaken op het einde van de eerste echte mosselmaand eindigend op -ber. De hele actie kaderde in de Nationale Mosselweek, waarbij het Nederlands Mosselbureau na Antwerpen, Gent, Kortrijk en Leuven tenslotte Hasselt aandeden om hun promotietoer voor de Zeeuwse mosselen hier te stoppen.

guus mosselen 2

“Ik kijk uit naar volgende maandag, want dan weet ik meer over mijn toekomst”, wou Guus enkel kwijt na de hele heisa rond wat er afgelopen dagen allemaal is gebeurd rond pop-uprestaurant Asparaguus aan de Versuz. “Liefst wil ik een eigen zaak in Limburg”, gaf hij nog knipogend mee, mogelijk in Hasselt. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.