Studenten zetten nieuw academiejaar in op Student Take Off 2015

Standaard

studen take off 2014 1

Op woensdag 7 oktober 2015 vanaf 16u30 organiseren de Universiteit Hasselt, Hogeschool PXL, UC Leuven Limburg en de stad Hasselt de Student Take Off op het Hasseltse Dusartplein. Hiermee zetten de studenten van de Limburgse universiteit en hogescholen traditioneel het nieuwe academiejaar in. “Op de achtste editie van de Student Take Off verwachten we zo’n 10.000 studenten”, zegt Luc De Schepper, Rector van de UHasselt. “Hoogtepunten zijn de Student Trophy, de bungee jump en natuurlijk de live muziek.”

studen take off 2014 2

In de Student Trophy strijden ploegen van 5 studenten tegen elkaar om de eer van hun studentenvereniging, hogeschool of universiteit te verdedigen. Vorig jaar kon het roeiteam van de Universiteit Hasselt de hoofdprijs wegkapen. Ook voor omstaanders is er geen gebrek aan animatie. Dé blikvanger op het Kolonel Dusartplein is de bungee jump die bezoekers gratis kunnen uitproberen.

studen take off 2014 3

Student en DJ

Live muziek komt dit jaar, onder andere, van Nicole & Hugo, Michael Midnight en Jebroer. Maar ook studenten van de UHasselt, Hogeschool PXL en UCLL staan achter de draaitafel. In de aanloop naar de Student Take Off bepaalde een dj-battle welke studenten/dj’s hun onderwijsinstelling mogen vertegenwoordigen op het podium. UHasselt mag Weerman afvaardigen. Triple Impact zal Hogeschool PXL vertegenwoordigen en UCLL zet de Gebroeders Baeten achter de draaitafel.

http://www.studenttakeoff.be

https://www.facebook.com/Studenttakeoff

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s