Katja serveert tussen lijken in Coffee Café in Hasselt

Standaard

coffee cafe halloween 2015 2

Doodleuk serveert Katja van Coffee Café in de Hasseltse Badderijstraat lekkere warme dranken en zelfgemaakt gebak tussen bloederige lijken op vrijdag 16 oktober 2015.

coffee cafe halloween 2015 1

“Alles staat al in het teken van Halloween. Elk jaar doen we deze decoratie om onze klanten te laten genieten van deze gezelligheid. Fien en ik hebben er drie volle dagen werk ingestoken om alles te decoreren: 1 dag om de inkopen te doen en 2 dagen om de versiering aan te brengen. Zelfs mijn oude poppen hebben we met bloederige messteken om het leven gebracht en opgehangen tegen de muur”, aldus een lachende Katja.coffee cafe halloween 2015 3

coffee cafe halloween 2015 4

Binnenkort komt er een nieuwe website en kaart met heel wat nieuwigheden, maar intussen worden speciale Halloweenhapjes aangeboden. Na Halloween komt Sinterklaas en daarvoor legt Katja ook haar klanten dit jaar in de watten. “Twee weken vóór Sinterklaas maak ik bekend aan mijn klanten via mail en sociale media om hun schoen binnen te brengen, opdat ik ze kan vullen met allerhande lekkers voor 6 december 2015, want klanten willen ook nog iets in hun gezette schoen onder de schouw krijgen”, proest ze het uit. Katja aanvaardt slechts 50 schoenen. 

https://www.facebook.com/Coffee-Cafe

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s