Guus’ thing heet pop-uprestaurant van Guus Coppens op Winterland 2015 in Hasselt

Standaard

guus mosselen

Guus Coppens van ex-Asparaguus – en niet Guus Nuitten zo verkeerd in HBVL stond – mag zich tussen 14 november 2015 en 3 januari 2016 de benen uit het lijf lopen voor zijn pop-uprestaurant Guus’ thing – of Guus zijn ding – en de catering in de spiegeltent. Guus’ thing is dagelijks open tussen 12 en 22u – behalve op maandag – en serveert een uitgebreide winterse gerechten met de stempel van Guss, terwijs je ook kan eten in de spiegeltent met keuze uit een beperkte kaart.

http://www.winterland.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s