Bravo Ogst Hasselt voor koksmuts in Gault & Milliau 2016

Standaard

Na één jaar activiteit heeft eethuis Ogst aan de Ridder Portmansstraat in Hasselt van Sebastien Wygaerts & sommelier Diederik Herbots met een score van 14 op 20 een koksmuts kunnen veroveren als beste gastro-bistro in de Gault & Millau 2016. In Ogst kan je gezellig en lekker smullen met vrienden van een Belgisch-Franse keuken in een sfeervol interieur met zachte achtergrondmuziek vooral uit de sixties, zonder al te veel te geven om de culinaire etiquette. Trouwens zes Hasseltse eethuizen staan in de Gault & Milliau 2016.

Limburg

Restaurant La Source met drie mutsen uit Lanaken is de sterkste stijger naar 17 op 20. Stijgen doet ook Altermezzo met twee mutsen naar 15 op 20. Da Lidia uit Maasmechelen scoort evengoed als Ogst & De Molen uit Genk en Mondevino uit Borgloon zien zich beloond met een eervolle vermelding. Vivendum uit Dilsen-Stokkem heeft het mooiste terras, aldus HBVL.

De Gault & Millau 2016 telt 1100 eetadressen, waarvan 126 nieuwkomers, en kost 28 euro in de boekhandel.

http://www.gaultmillau.be/nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s