Recept van Mia Wissels voor echte Hasseltse koffie

Standaard

Van barista Kathleen Serdons van de Hasseltse Hotelschool kregen we het huisrecept van wijlen Mia Wissels om echte Hasseltse koffie te maken. Voor een mok Hasseltse koffie heb je nodig: 1,5cl jenever, 1,5cl chocoladelikeur of crème de cacao (ook een recept van Mia Wisselts), 6cl koffie en 2cl licht opgeklopte room. Voor chocoladelikeur of crème de cacao kan je ook Kalhua kopen in de supermarkt, De bereiding op het vuur is vrij eenvoudig: een klein beetje verwarmen en de koffie erop gieten & hierop met behulp van een lepel de licht opgeklopte room gieten. De drank is warm en de room koud. Zeker niet omroeren. Smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s