Eindejaarsassortiment 2015 bij IJs van de Smaak is bekend

Standaard

ijs van de smaak eindejaar 2015

Ijs van de Smaak Hasselt presenteert zijn eindejaarsassortiment 2015 met succesvolle terugkomers en enkele nieuwigheden. Je kan bestellingen plaatsen,  keuzes bespreken en prijzen bekijken op prijslijsten bij IJs van de Smaak zelf of op de FB-pagina en dit vanaf vrijdag 11 december 2015.

ijs van de smaak ijstang

Zo staan de met ijssmaken gevulde glazen weer in de koelvitrine, afgewerkt met slagroom of meringue. Nieuw is dat de klant een gratis trendy inox bakvorm kiezen om een ijstaart te maken, afgewerkt met slagroom, gebrande meringue of progrèskoek. Drie maten en drie smaken zijn. Ook de melo-cakesbombe en de koffietijdbombe staan eveneens statig in een gratis bakvorm.

Eveneens een nieuwigheid zijn de Ferrero Goudpot van 1,6 liter, tiramisuvlootjes voor 2 personen, crème brulée for 4, telkens met een kwalitatieve gratis ijstang. Deze zijn verpakt in een hippe porseleinen champagnekoeler, porseleinen vlootje of vuurvaste schaal. Dus lekker gemakkelijk, zo de tafel op en scheppen maar!
Al het ijs wordt last-minute, kraakvers gedraaid en afgewerkt bij het IJs van de Smaak aan de Maastrichterstraat 40 in Hasselt.

https://www.facebook.com/ijsvandesmaak.desmaak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s