Callebaut presenteert smeltloze chocolade

Standaard

Chocoladefabrikant Barry Callebaut is erin geslaagd om chocolade te ontwikkelen met een smeltgrens van 38 graden lichaamswarmte in plaats van de gebruikelijke 32 graden. Dus het is chocolade, die smelt in je mond en niet meer bij hoge temperaturen. Goed om exotische en warme landen in te palmen gelijk Azïë, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Afrika, waar cakes en koekjes beter verkopen dan chocolade. Nochtans bestond deze chocolade al in de Tweede Wereldoorlog, maar was de kwaliteit veel minder. Concurrenten Nestlé en Mondelez zijn op achtervolging aangewezen in de innovatierace, aldus HLN.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s