Hasseltse Knepkes starten carnaval met foute kroegentocht op 5 maart 2016

Standaard

Op 5 en 6 maart 2016 staat carnaval weer hoog aangeschreven in Hasselt. Carnavalsvereniging De Knepkes samen met soortgenoot The Crazy Gang organiseert op zaterdag 5 maart 2016 vanaf 20u11 opnieuw de foute kroegentocht met vertrek aan De Wijzen op het Dusartplein. Afgesloten wordt het weekend met Domino en deejay Ward.

De organisatie slaagde erin om te zorgen voor drie gratis consumpties voor vijf euro voor bier en frisdrank voor de kroegentocht in enkele horecazaken in de binnenstad, die verkleed in groep en muzikaal begeleid door de Jeeteberger Highländer worden bezocht.

Met hun ‘Straat van de ambiance’ willen beide verenigingen ook opnieuw ambiance inblazen tijdens de Internationale Carnavalsstoet op zondagnamiddag 6 maart 2016 in de Sint-Jozefsstraat. Dit doen ze door de deelnemende groepen op een juiste zo komisch mogelijke manier aan te kondigen.

Hoogtepunt van het Hasselts carnavalsweekend wordt ingezet dadelijk na de optocht met ‘Avond van de ambiance deluxe’ in de kelder van het Hassotel met een spetterend optreden van Domino en deejay Ward.

Hasselt alaaaf!!!!!

http://www.knepkes.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s