Foodmonkeys krijgt vaste stek in Hasseltse Schrijnwerkersstraat

Standaard

mona 3

In april 2016 opent Rob Biesmans een tweede zaak naast zijn goeddraaiende Koks & Tales in dezelfde Hasseltse Schrijnwerkersstraat. In het voormalige pand van Mona’s Prul naast de Reddende Engel krijgt Foodmonkeys een vaste plek. De zaak behoudt de naam van Foodmonkeys en er zijn huisbereide haute-dogs met zelfgemaakte ketchup om ter plaatse te consumeren of mee te nemen. Sinds 2013 is Rob Biesmans actief in het maken van speciale haute-dogs: eerst met zijn foodtruck, nadien als huiskok bij Selfies en tenslotte als horecahouder van de succesvolle cocktailbar Koks & Tales & nu met zijn Foodmonkeys, waarmee alles begon.

http://www.thefoodmonkeys.com

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s