Outdoor kitchen/bar tuinkamer van Liviq in primeur op Batibouw 2016

Standaard

Voor het eerst pakt Batibouw tussen 25 februari en 6 maart 2016 in Paleis 1 in Brussels Expo met een nieuw concept: de tuinkamer. Dit is een buitenruimte met belevingszones waarin een select aantal tuinproducten wordt voorgesteld. Tuinaannemers en ­architecten geven er eveneens advies voor jouw tuinplannen. Het Limburgse Liviq krijgt de eer om in deze belevingsruimte te exposeren met zijn gloednieuwe outdoor kitchen/bar tuinkamer. Outdoor kitchen/bar tuinkamer van Liviq in primeur op Batibouw 2016.

Vorig jaar ontwierp Liviq de glazen tuinkamer, een vrijstaand object dat in de tuin een verlenging kan zijn van je huis. Het is een ‘outdoor’ fitnesskamer, een trendy loungekamer, een poolhouse voor de jacuzzi, een speelkamer voor de kinderen of gewoon een extra plekje waar je 365 dagen lang kan genieten van de zon en je tuin.

Als opvolger van de glazen tuinkamer ging Liviq een samenwerking aan met casaumana Outdoor Kitchens. Het resultaat: de outdoor kitchen/bar tuinkamer. Het buitenleven wint steeds aan belang en dat is Steven Beunens niet ontgaan. De vormgever van casaumana creëerde deze strak gelijnde buitenkeuken. De sterkste eigenschap van dit ontwerp is ongetwijfeld het openschuivend bovenblad dat kan dienen als bar, eettafel of afscherming van de keuken. Een bijkomende grote troef is de samenhang van vindingrijke systemen, vele optiemogelijkheden en hoogwaardige en duurzame materialen van de beste kwaliteitsgarantie. Deze outdoor kitchen/bar vormt hét centrale punt waar het gezellig vertoeven is met je familie en vrienden voor een heerlijke aperitief, een barbecue, een wok­ of grillgerecht.

Verder stelt Liviq ook een eigentijdse buitensauna voor in samenwerking met diverse welnesspartners, waardoor je een mooie buitenkamer met sauna creëert. Enjoy life met het authentieke Finse saunagevoel in je eigen tuin.

http://www.liviq.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s