Speculaas van Verboven in Hasselt is erkend als Vlaams Streekproduct

Standaard

prins laurent

Bakkerij en patisserie Verboven aan de Hasseltse Botermarkt gaat prat op zijn erkenning als Vlaams Streekproduct. Verboven bakt zijn speculaas volgens oud recept van zijn familiale voorgangers. Een hele tijd geleden was Prins Laurent met zijn gezin er nog te gast om Limburgse vlaai te leren bakken. Goed om te weten is dat elke bakker zijn recept heeft om speculaas te bakken.

https://www.facebook.com/pages/Patisserie-Verboven-Hasselt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s