Horeca Ikea Hasselt: lekker en goedkoop

Standaard

Naast de showroom boven met meubels en onder de indoor speelruimte Smâland, het zelfafhaalmagazijn biedt Ikea Hasselt ook heel wat lekkere en goedkope horeca. Op de benedenverdieping ligt Ikea Bistro, waar Zweedse eetwaren, belegde broodjes, ijs en frozen ice worden verkocht zonder gelagruimte. Op de bovenverdieping vindt de bezoeker het zelfbedieningsrestaurant met beperkte kaart, zoals scampi diabolique, Zweedse gehaktballen, Zweedse chocoladetaart. gemarineerde zalm, kalkoensteack met pepersaus en zelfs een speciaal kindermenu. Ook kan je er terecht voor gebak en koffie. Afruimen doe jezelf met alle afval op de plâteau, die je op een bewegende band plaatst. Afval wordt gerecycleerd naar biogas. De horeca van Ikea heeft op de openingsdag meer dan 6.000 gehaktballen verkocht en er waren 7.000 bezoekers. Het fileleed bleef uit. Het zelfbedieningsrestaurant is dagelijks open tussen 9u40 en 19u30, behalve op vrijdag tot 20u30. ’s Zondags is Ikea Hasselt normaal gesloten, behalve uitzonderlijk op 7 februari 2016 tussen 10 en 18u.

http://www.ikea.com

Advertenties

2 gedachtes over “Horeca Ikea Hasselt: lekker en goedkoop

  1. Swa

    Wat vind FRITUUR & BROODJESBAR PIERRE en alle andere restauranthouders van Hasselt hiervan ? Nu kunnen de mensen niet alleen op Winterland eten, maar ook goedkoop in de IKEA.
    Over Winterland en alle andere evenementen schrijven jullie telkens hoe negatief dit wel was voor de middenstand in Hasselt.
    Maar als er goedkoop gegeten kan worden in de IKEA, dan is dit ineens een positief bericht…

    • Ik kan het toch niet verzwijgen dat er horeca is in de Ikea. Trouwens de horeca in de binnenstad zal ik niet vergeten en blijf ik in mijn berichtgeving op de voet volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.