Try out van Club Artist Classique op 12 maart 2016 in Sint-Truiden

Standaard

artist sint truiden

Patrick Leman opent een tweede Club Artist maar dit keer Classique aan de Luikersteenweg 356 in Sint-Truiden met een try out op zaterdag 12 maart 2016 tussen 22 en 5u. Het wordt weer de succesvolle formule met hits van vroeger voor zo’n 200-tal discotheekgangers van 30-plussers met Patrick Leman achter de knoppen in de voormalige brasserie Classique. Er is voldoende parking voorzien. Het succes van de try out bepaalt de frequentie van wekelijks of maandelijks in Sint-Truiden.

Uiteraard elke vrijdag vanaf 22u kan je ook terecht voor de beste hits vanaf de jaren 70 in Club Artist aan de Sterrenwacht 149 aan het circuit van Terlaemen.

Daarbuiten is Patrick Leman bezig met het zoeken van een geschikte locatie in Zonhoven om ook ’s donderdags een discotheek à la Club Artist voor 30+ te openen. Zelfs buiten Limburg is hij actief op zoektocht naar andere locaties om discotheken op te starten in een gezellige clubstijl met retro hits, net als in de beginperiode van Club Artist aan de Maastrichtersteenweg in Hasselt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s