Century en Hassotel sluiten om 23u, Hertog en Uilenspiegel sluiten beiden definitief

Standaard

The Century en Hassotel sluiten voortaan om 23u hun deuren, behalve op vrij- en zaterdag, wegens de invoering van de witte kassa. Zomerterrassen worden ingekort. C-Bar blijft evenwel dagelijks later open. De bruine kroeg van De Uilenspiegel tegenover The Century doet zijn deuren definitief dicht begin oktober 2016 wegens afbraak en nieuwbouw door Hasselts imperiumbeheerder en schatrijke Hayen. En in juni 2016 is het ook gedaan met De Hertog in de Demerstraat wegens verdubbeling van huur bij een nieuw huurcontract. De witte kassa & dolgedraaide projectontwikkelaars en eigendombezitters maken het stadscentrum van Hasselt dood, als het al niet dood is. Bedankt daarvoor! Weg met de gezelligheid!

Advertenties

3 gedachtes over “Century en Hassotel sluiten om 23u, Hertog en Uilenspiegel sluiten beiden definitief

  1. Daisy

    niet dat ik een bezoeker ben van de uilenspiegel, maar dat het gebouw verdwijnt raakt me wel. 1 van de mooiste gebouwen in Hasselt moet dan maar weer plaats maken voor een hypermodern, niet uitziend blok, waar de huur ZO hoog ligt dat alleen de rijken het kunnen betalen, om andere rijken nog rijker te maken …. maar wat ben je met een mooie flat, in een grote dode stad, als er geen café of brasserie meer is om je geld uit te geven ….

  2. Er zullen er nog volgen helaas. Ook wij sluiten het restaurantgedeelte. Kosten te hoog, inkomsten niet voldoende om er nog maar iets aan over te houden. Personeel zoo duur en motivatie ( niet bij allen) ver te zoeken. Geld willen ze allemaal, maar arbeid verzetten…uhu….

  3. Michael

    Horeca heeft hetzelfde probleem als de taximaatschappijen… Ongemotiveerd en onverzorgd personeel, hoge onkosten, en het volgende slachtoffer van vadertje staat want na de horeca zullen nu de taximaatschappijen geviseerd worden… Maar ja, als je jezelf niet meer zat kan drinken omwille van het feit dat er geen horeca meer is, heb je ook geen taxi meer nodig om je naar huis te brengen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.