Twee Limburgse duo’s voor Mijn Pop-uprestaurant 2016

Standaard

De vernieuwde versie van Mijn Pop-uprestaurant 2016 zorgt voor meer onderlinge concurrentie door zes tijdelijke eethuizen per twee onder te brengen in Genk, Antwerpen en Kortrijk. Voor Genk is gekozen voor de opkomende uitgangssite van C-mine. De duo’s van de zusjes Chloé (25) en Magali (23) Szpyt uit Beringen & de jongsten in de personen van Giordano Daniëls (22) en Myrthe Vranken (20) uit Maasmechelen zullen op 1 maart 2016 weten op welke locatie ze post zullen vatten.

De Paalse zusjes hebben een passie voor barbercueën en grillen van Mediterraanse gerechten. Zus Chloé is gefascineerd in de Italiaanse, Vietnamese en Franse keuke. Vermits hun vader Poose en moeder Italiaanse roots heeft, kunnen ze met een goede dosis culinaire kennis in de potten van de twee keukens kijken bij familiefeesten. Bij de Maasmechelse vrienden zit het wel anders op gebied van keukenervaring. Myrthe is top in cocktailmixen en Giordano is goed thuis in de Italiaanse keuken.

De concepten voor Mijn Pop-Uprestaurant 2016 van beide duo’s zijn ook bekend. De Paalse zusjes gaan voor vuur met barbecue en grill van mediterraanse gerechten. Het duo van Maasmechelen pakt uit met foodsharing met internationale keukengerechten op de menukaart.

http://www.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant-2016

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.