Rob Biesmans wacht op vergunning voor opening The Foodmonkeys Hasselt

Standaard

liesje reyskens 3

Terwijl Rob Biesmans wacht op de nodige vergunningen om de werken aan te vatten voor zijn nieuwe haute-dogdagzaak met huisbereide ketchup in de Hasseltse Schrijnwerkersstraat en nog gesprekken moet voeren met voor overlast vrezende bovenburen, hangt de foto van kunstfotografe Liesje Reyskens er tot eind mei 2016 op de vitrine van de winkel in het kader van haar project Decamerone, waarbij beelden van de foto via een gratis downloadbare app tot leven komen.

“Ik heb zelf nog maar pas vernomen dat ze zich zorgen maken, had ze thans uitgenodigd voor een gesprek om uit te leggen wat we gaan doen en ze gerust te stellen. Ik denk dat ze vooral vrezen dat we een of andere vettige nachtzaak worden, wat net niet zo Is. Ik heb hen alsnog via een nieuw schrijven uitgenodigd om in dialoog te gaan en te luisteren naar hun standpunten. Verder doe ik alles volgens het boekje, er is me een huurcontract toegekend, er zijn de nodige vergunningen, we wachten nog op eentje voor we de werken aanvatten. We worden daar een dagzaak waar geen frituur, kebaptoestanden of grote aantallen worden verzet. Er kunnen maar 15 mensen binnen zitten, hoeveel overlast kan je maken met zoiets kleins?”,  aldus Rob Biesmans.

Advertenties

Een gedachte over “Rob Biesmans wacht op vergunning voor opening The Foodmonkeys Hasselt

 1. Misnoegde buur

  Beste Rob,

  Je bent precies nog geen haar veranderd. Blij dat je je ware aard laat zien!
  Als jij op vrijdag avond een briefje bij de buren in de bus steekt om op zaterdag ochtend om 11u samen te komen, is het al heel kort dag, denk je ook niet? Als die buren dan alle moeite doen om er om 11u te zijn, en jij bent er om 11.45u nog niet, dan vertrekken die inderdaad naar hun andere verplichtingen! Naar het schijnt kwam je net voor 12u binnen vallen, en heb je de hele zaak zitten uitkakken en uitvliegen. Een beetje een opvliegend karakter? En dan verbaast dat de mensen jou niet meer vertrouwen…

  Er was nog intentie om te overleggen, maar door dit soort acties gooi je je eigen ruiten in.

  mvg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.