Würst Hasselt zou beter opteren voor vast restaurant dan voor pop-up in Hasselt

Standaard

wurst

Ondanks mediakeukenicoon Jeroen Meus in Scherpenheuvel woont halverwege tussen Hasselt en Leuven en haute-dogeethuis Würst in Leuven uitbaat met in de nabije toekomst een tweede in Gent, zou hij beter niet twijfelen om in Hasselt definitief in een pand te investeren voor een derde vaste Würstvestiging, in plaats van weer af te komen met een pop-up met een formule van take-away van vijf maanden tussen april en eind augustus 2016 in een te slopen bouw langs de Karakol aan de Zuivelmarkt. Hij stoot daarmee bepaalde horeca van de stad tegen het hoofd. Zij reageren terecht afwijzend naar het zoveelste pop-upfenomeen, dat zonder vergunningen geld kan verdienen in de drukke zomerperiode, vooral in juni 2016 tijdens het EK Voetbal in Frankrijk. Anderzijds zijn er weer horecamensen die concurrentie een verrijking zijn. Niet voor niets is Hasselt de Hoofdstad van de Smaak en kan zeker concurreren met Leuven en Gent. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s