Bar & cityclub Entourage Hasselt mikt op 25-plussers voor meer leven in binnenstad

Standaard

De voormalige Réfuge op de hoek van de Maastrichter- en Persoonstraat in Hasselt is omgevormd tot Entourage, dat bestaat uit twee delen. Op vrijdag 11 maart 2016 opende de gin- en wijnbar met 55 wijnen uit vooral Frankrijk, Spanje en Italië en enkele wereldwijnen, 30 ginsoorten en 20 verschillende cocktails de deuren. Op vrijdag 25 maart 2016 vanaf 22u opent het clubgedeelte van de Entourage de deuren met aparte bar met onder andere speciale gins en andere sterke dranken. Elke vrijdag en zaterdag draaien vaste deejays Reygel en Peri dansbare plaatjes achter de knoppen.

Met het concept van Entourage willen eigenaars Serge Byloos en Pieter Jorissen een uitgangsplaats geven aan telkens meer dan 500 partygangers van 25-plussers in onze maar anders ’s avonds dode stadskern. De inrichting is van de hand van hun vriendenkring. Vooral de donkere en okeren kleuren in het decor schitteren in zowel de bar als in de club. Er is geen rookkamer voorzien, dus worden de rokers naar de ingang geloodst, met ook in de toekomst ook op de binnenkoer, waar een buitenterras wordt voorzien . De prijs voor een Stella, Maeskoffie en frisdranken is 2,60 euro. Het duurste glas gin kost 14 euro, terwijl cocktails verkrijgbaar zijn vanaf 10 euro. Er wordt geen inkom gevraagd, behalve bij speciale avonden met bvb. een gastdeejay.

De gin- en wijnbar is dagelijks geopend vanaf 13u, behalve op zondag, & de club is elke vrij- en zaterdag geopend vanaf 22u. Tijdens feestdagen en verlengde weekends zijn beide gedeelten ook open. Onze gastheer was hoofdkelner Stijn Tureluren.

https://www.facebook.com/entouragebarcityclub

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s