Reygel & Peri draaien samen met guestdeejay Dave Lambert op 25 maart 2016 in Entourage Hasselt

Standaard

Zoals we reeds eerder aankondigden, opent naast de gin- en wijnbar Entourage nu ook het clubgedeelte op vrijdag 25 maart 2016 vanaf 22u op de hoek van de Hasseltse Persoon- en Maastrichterstraat. Dave Lambert is de eerste guestdeejay. Vaste deejays Reygel en Peri staan ook achter de knoppen.

Reygel en Peri kijken er al naar uit. “Voor ons is dat geen doop, vermits we beiden al sinds vier jaar de muzikale doorbraak en internationale erkenning afdwongen werd door te draaien op Tomorrowland, waar we daarna nog drie keer te gast waren. Ook hebben we mooie herinneringen aan driemaal het Hongaarse Balaton Sound Festival, twee keer op de Franse Belgische Week & in 2015 op het Festival National in de Area V. Het Hasseltse publiek kent onze gedraaide muziekstijlen en zijn vertrouwd door optredens in heel wat horecazaken zoals op het Dusartplein”, aldus Matthias Reygel.

Reygel en Peri kennen elkaar sinds hun 14de jaar bij de Lod Lavkiscouts in Hasselt. “Vanuit die jeugdbeweging zijn we tien jaar geleden beginnen te draaien in jeugdclubs en voor plaatselijke zalen en evenementen. Langzaamaan heeft zich dat meer en meer geëvalueerd naar internationale erkenning. Wij zijn blij dat de mensen van de Entourage ons gevraagd hebben om als residentiële deejays te functioneren op vrijdag en zaterdag in cityclub Entourage”.

“Onze muziekstijlen voor de Entourage liggen vast. ’s Vrijdags draaien we clubmuziek, waar we meer 25-minners verwachten, in tegenstelling tot ’s zaterdags, wanneer onze muziekstijl meer commercieel met hier en daar retro zal klinken. Voor zaterdag mikken we op meer 25-plussers”, besluit hij zijn relaas.

De inkom tot de Entourage is gratis, behalve bij dure gastoptredens of speciale events. Maar die van Dave Lambert is alvast zonder inkom.

https://www.facebook.com/entouragebarcityclub

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s