Koken met jenever en oranjebitter op 28 april 2016 in Hasselts Jenevermuseum

Standaard

Maximum 15 personen kunnen op 28 april 2016 tussen 19 en 22u deelnemen voor 40 of 38 euro voor Uitpashouders aan de kookworkshop voor de bereiding van een heerlijke smeerpasta van oranjebitter en bloesems en daarna een lekker bladerdeeggebakje met fris lentefruit badend in een lekkere jenever. Na afloop krijgt iedere deelnemer zijn potje met smeerpasta en zijn nog niet-opgesmulde gebakjes mee naar huis en een beknopte syllabus met daarin uitleg over de gebruikte kruiden en uiteraard de uitgeschreven recepten. inschrijven is verplicht via een mailtje naar jenevermuseum@hasselt.be. Creosa Govaers van Creoas Aroma Instituut uit Genk geeft de kookworkshop.

http://www.jenevermuseum.be

http://www.creosa.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s