Eerste week van praesesverkiezingen 2016

Standaard

Op vraag van burgemeester Patrick Hermans voert politie Limburg Regio Hoofdstad extra en strenge controles uit op overlast en vandalisme door studenten in de omgeving van de universitaire campus in Diepenbeek.

In samenspraak met de gemeente Diepenbeek en de studentenverenigingen komen er extra politiecontroles tijdens de praesesverkiezingen. Er wordt een nultolerantie toegepast voor alle feiten van vandalisme, overlast, het gebruik van de fietsverlichting, etc. De controles gebeuren zowel in uniform als in anonieme kledij. Niet enkel op het evenemententerrein houdt de politie Limburg Regio Hoofdstad algemeen toezicht. Ook in de omgeving worden er controles uitgevoerd. Er wordt onder meer gecontroleerd op het correcte gebruik van fietsverlichting en sturen onder invloed.

Aan het einde van de eerste week van de praesesverkiezingen kan de politie Limburg Regio Hoofdstad vaststellen dat de afgesproken regels goed werden nageleefd en dat de eerste week rustig verliep. Twee meldingen van geluidsoverlast werden gecontroleerd en één proces-verbaal voor sturen onder invloed werd opgesteld.

http://www.politielrh.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s