Zesde culinair parkfeest Amuse op 5 juni 2016 in Domein Kiewit

Standaard

Op zondag 5 juni 2016 tussen 12 en 18u staat de zesde uitgave van het culinair parkfeest Amuse in het Domein Kiewit op de affiche. Enkel vertegenwoordigers van onder andere eerlijke handel, korte keten zoals Hasseltse boerenproducten en vegetarisme horen thuis op Amuse, naast plaatselijke NGO’s die kleinschalige projecten financieren en begeleiden in ontwikkelingslanden, kinderanimatie en muzikale optredens.

Chefkoks Mario Holtzem, Giovani Oosters, Anne-Sophie Breysem, Marijke Vanwelkenhuysen (Oats), Yousra Rifi (Aïcha Creafood) en Hans Van der Fraenen (De Levensboom) geven showcooking met producten met sterk fairtradegehalte en van bij ons, direct aangevoerd van de boer van bij ons.

Kinderen kunnen naast de aangepaste animatie bladeren met chocolade beschilderen of op kruidenwandeling gaan met Natuurpunt en brandnetelpannenkoeken bakken. VELT leert hen dan weer groentebelegjes van seizoensgroenten maken voor tussen de boterham. Zesplussers maken kampvuurgerechtjes op het eilandje.

Kosy Mbanga Arnold (Afro hiphop), SABENA (crossover van wereldmuziek en elektronische muziek), The Gipsy Wolves (van traditionele gipsy tot progressieve jazz) en Marco Z (folksy popsongs) zorgen voor de muzikale noot. Met deejay Tomas Sotolongo Fuentes achter de knoppen kan je dansinitiaties volgen voor verzorgt de muziek tijdens dansinitiaties van Bachata L’Cubanita, Salseros Cubanos en RitmoCaliente.

Amuse heeft gratis toegang. Hopelijk zit het weer ook mee voor opnieuw een geslaagde editie!

http://www.hasselt.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s