OAK Concepts The Store opent officieel op 29 en 30 april 2016 in Hasselt

Standaard

Na twee jaar webshop opent OAK Concepts op 29 en 30 april 2016 officieel de deur van haar eerste store in de Persoonstraat 26 in Hasselt. De winkel combineert eenvoud met schoonheid en vakmanschap en geeft zo een kwalitatieve invulling aan een hedendaagse levensstijl. Naast de webshop opent nu dus ook een effectieve concept store in Hasselt. Op regelmatige basis zullen er pop-ups – zoals Wearable Stories tot eind mei 2016 – & shop-in-shops georganiseerd worden, waarbij start-ups en andere creatieve geesten de kans krijgen om hun product voor te stellen in deze unieke setting. The Store biedt ook ruimte voor co-working, meetings en lunch-breaks.

“OAK is een korte en krachtige naam, gevormd door de beginletter van de voornaam van de oprichters van de concepts, en geeft degelijkheid, robuustheid en natuur weer. Een belangrijk onderdeel daarin is de beleving van de consumptie van onze 3 in Venetië gebrande koffie- en 8 theesoorten. De Deca Soft One is enig in zijn soort, omdat hij niet chemisch behandeld is. Daarnaast heb je nog de Pure One met 100% Arabica en Sweet One met 80% Arabica en 20% Robusta. Tot onze 8 theesoorten behoren blossom and vanilla snow (witte thee, citrus, jasmijn en vanille-aroma’s), bio fruit madness (witte thee met exotisch fruit en lavendelblaadjes), bio zuiverende lemon ginger love (groene thee met peer, gember, citroen en goudsbloem), zuiverende cherry moon (groene benchathee met kersen en rozenblaadjes), sweet and tender (zwarte en witte thee met vanille, rum en mandarijn), love and laugter (oolongthee met fruit, bloemblaadjes, kardemon en chocolade), energieke sparks and honey (groene mate en hongbos, munt en eucalyptus) & rustgevende sweet dreams (mix van kamille, linde en sinaasappelbloemen)”, geeft zaakvoerder Omer Wijnants (46) zijn deskundige uitleg. In de toekomst staan er tastings op het programma. Een thee of koffie kost 2 euro, een special 2,50 euro. Ook take-away.

“OAK Concepts The Store verkoopt ook voedingsproducten van de chefkok zoals pasta, pesto, jam en chips. Verder liggen er verzorgings- en designproducten in de rekken. Onder de noemer gadgets verkopen we hoofdtelefoons, bluetoothboxen, boeken en kinderspullen”, vervolledigt hij het aanbod. 

Voor co-working & koffie- en theebeleving beschikt OAK Concepts The Store over 12 zitplaatsen in een huiselijke sfeer in de shop, 4 op het straatterras en 10 op het dakterras op de vierde verdieping. De zaak is dagelijks open tussen 10 en 18u, behalve op zon- en feestdagen.

http://www.oakconcepts.com

https://www.facebook.com/oakconceptsofficial

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.