Wilfried Beliën promoot Vinstermikske op Hasselts Foodtruckfestival 2016

Standaard

Wilfried Beliën is kok in ’t Veilinghuis in Sint-Truiden. Hij heeft een gepatenteerd Hasselts dessert ’t Vinstermikske als nieuw streekproduct op de markt gebracht en dat promootte hij op het Hasselts Foodtruckfestival 2016. “’t Vinstermikske is een Hasselts dessert voor de Hoofdstad van de Smaak, samengesteld uit koffie, jenever, speculaas en roomijs, allemaal van Hasseltse bodem. Aan dit dessert heb ik drie maanden gewerkt in nauwe samenwerking met het Jenevermuseum. Het is mijn bedoeling om voor alle 44 Limburgse gemeenten evenveel streekproducten te maken en ze allemaal te verkopen onder het label Culinair Limburg”, aldus de creatieveling. ’t Vinstermikske smaakt zo te zien lekker, want de hond moet ervan likkebaarden. Momenteel is hij bezig met de creatie van een Truiens streekproduct met – hoe kan het anders – fruit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s