BergHOFF Belgium ontvangt Les Amis GastrEUnomiques

Standaard

Om de exportactiviteiten naar Nederland nog meer te ondersteunen ontvingen Hilde Rutten en Rabin Houben van BergHOFF Belgium op 1 juni 2016 meer dan 50 vooraanstaande gasten uit de Nederlandse Horecaleveranciers-wereld. Deelnemers zijn onder andere Boels, Hanos, Makro, Deli XL en Ecolab.  BergHOFF ontwerpt, ontwikkelt en produceert keuken- en tafeluitrusting verdeeld over 8 productgroepen.

BergHOFF is op dit moment het enigste Belgische bedrijf dat deel uitmaakt van het select gezelschap.

Les Amis GastrEUnomiques (LAG) is een stichting (opgericht in 2013), welke tot doel heeft een platform te bieden voor en door horecaleveranciers, die trots zijn op de Euregio en er actief zijn. LAG telt momenteel een 90-tal leden. Vier keer per jaar komen de ‘Amis’ samen, voor het uitwisselen van kennis en ideeën, het verkrijgen van inzichten in trends en marktonwikkelingen. Het creëren & onderhouden van het informeel netwerk vormt de basis. Wij weten namelijk heel goed dat het er niet om gaat wat je kunt, maar wie je kent.

De bezieler van Les Amis GastrEUnomiques is Charles van Goch, een Nederlander die intussen wel in Lanaken woont. Twintig jaar geleden begon Charles van Goch – Charly voor vrienden – als student van de Hoge Hotelschool Maastricht aan het bedrijf Mise en Place, horecadienstverlener, en heeft intussen meer dan 42 vestigingen in West-Europa.

http://lesamisgastreunomiques.eu

http://www.berghoff.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.