Restaurant Edivero Beringen promoot gezonde voeding en rekent suiker- en vettoeslagen aan

Standaard

Op 1 juni 2016 opende restaurant Edivero in de Tervantsestraat 2B in Beringen midden in Flanders Bike Valley, de incubator met hypermoderne windtunnel. Vriendinnen Edith Snoeckx en Veronique De Locht runnen de eetzaak, waar gezonde voeding centraal staan. Voor vetten en suiker bij de gerechten betalen de klanten een extra toeslag. Bijvoorbeeld mayonaise op je salade in plaats van gezonde dressing kost twee euro extra. Hetzelfde geldt voor suiker bij de koffie. Edivero werkt ook nauw samen met  partners Damhert en Runcoach. Een gezonde en lekkere maaltijd voor de bewuste klant is alvast gewaarborgd met lekkernijen zoals havermoutpannenkoeken met Tagacao bij het ontbijt, over panini’s met glutenvrij brood en wokgerechten die bereid worden in kokosolie, tot brandentelthee, volgens de Beringse internetgazet.be. De gerechten van de menukaart zijn ook take-away. Bij Edivero kan je ook terecht voor onder andere kookworkshops, vergaderingen en catering. Edivero is zeker een uitdaging voor zowel de vele recreatieve en professionele sporters als de gewone bezoeker!

http://www.ediverotopsportrestaurant.be

https://www.facebook.com/EdiVero-bvba-527204587459301

Advertenties

2 gedachtes over “Restaurant Edivero Beringen promoot gezonde voeding en rekent suiker- en vettoeslagen aan

 1. M. Hufkens

  Goed idee. Gezonde vetarme dressings krijg je gratis terwijl je voor klassieke mayo € 2,00 mag betalen (zoals elke frituur voor zijn sauzen telt). Conclusie : eindelijk is gezond goedkoper. Meestal is het met gezonde voeding het omgekeerde. Bovendien gaan de extra’s van de ongezonde voeding naar een goed doel : Talent Academy.

  • Dunon M

   Beste,

   Men kan steeds mensen trachten te controleren op hun eetwijze , maar hiervoor geld vragen is werkelijk absurd . Zij zullen zich dan ook in andere bistro’s aanbieden, behalve de echte sportievelingen , op voorwaarde dat men zelf die etensgewoonten prive ook volgt .

   Een reactie van de echtgenoot is volledig niet objectief en dient enkel om reclame te maken en heeft enkel een omgekeerd effect .

   Groetjes

   Dunon M

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.