Pop-upzomerbar 2016 aan Vijverkafee in Driessent Diepenbeek

Standaard

Alle weekdagen vanaf 16u tijdens juli en augustus 2016 is de pop-upzomerbar aan het Vijverkafee in het Diepenbeekse ’t Driessent in de Kapelstraat 70. De inkom is gratis. Vóór 16u kan de parklounge gebruikt worden voor privéfeesten met een capaciteit in tent en chalet van 125 personen, zelfs bij regenweer. 

In de zomermaanden juli & augustus 2016 ondergaat de gezellige parktuin van‘t Driessent in Diepenbeek een ware metamorfose.  Aan de sfeervolle chalet, diep in de tuin ontpopt zich een pop-upzomerbar Het Vijverkafee.

Het park van 2 hectare met de mooie tuinen wordt opengesteld voor het grote publiek.  ‘t Driessent creëert er de sfeer zoals men ze terugvindt in de stadsparken van wereldsteden.  De stijl is vintage, de schorten en strikjes van de kelners zijn gemaakt van gerecycleerde jeans.  Een baanbrekend initiatief waarbij het klassieke patroon van horecauitbating doorbroken wordt met een aparte benadering van food & drinks.

Niet enkel de klanten van de feesten tijdens de weekends maar iedereen kan er in het vintage decor genieten van de sfeer van straattheater, maar dan wel in een omgetoverd park.

De kinderen leven zich uit en de social vibes hangen in de lucht.  Gasten bedienen zich zelf in een ongedwongen en ontspannen sfeer.  Ze delen hun grote fles bier of wijn en de artisanale homemade producten met de tafel- of picknickgenoten.  Strandmatjes, ligstoelen en fris gekoeld water staan gratis ter beschikking.

Niet de zoveelste pop-up dus, maar een origineel alternatief voor wie in eigen land van de vakantie wil genieten.

Op donderdagen is het thema ‘Music & Burgers’. De bezoekers stellen zelf hun hamburger samen. De knusse “barbecue-place”, waar alle nodige materialen ter beschikking staan, nodigt de barbecue liefhebber uit om er naar hartenlust zelf te grillen. Voor de kinderen is er extra animatie en het podium verwelkomt muzikanten van uiteenlopende genres.

http://www.gustusfood.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s