Bermudas Beach Bar in Kapermolenzwembad UPDATE

Standaard

Horeca is ook aanwezig in het pas geopende nieuwe Kapermolenzwembad in Hasselt. Uitbater Theatercafé NV heeft gezorgd voor een glimmende Airstream, een typisch Amerikaanse caravan als eyecatcher en symbool voor de leuke surfsfeer, waar je dranken en/of kleine of grote snacks – met keuze uit verschillende soorten burgers, wraps, pasta, salades en tapas – kan bestellen. Na de bestelling krijg je het drankje alvast mee, samen met een buzzer en kan je een zitplaats uitkiezen, binnen of buiten. De buzzer is een oproepsysteem, dat je verwittigt als je gerecht klaar is om af te halen aan de grote tegeltafel aan de keuken.

Op het buitenterras zijn er gezellige zithoekjes en comfortabele loungebanken met een aparte Bermudabar voor zowel bezoekers als voor zwemmers, waar je aangenaam kan vertoeven. Voor de jongeren is er een chillzone gemaakt uit stoer hout. Het is de bedoeling om ’s winters van het terras een verwarmde ruimte te maken. Haardvuren komen er alvast aan.

De horecaruimtes zijn bestemd voor zwemmers en bezoekers. Zwemmers kunnen zich vrij bewegen tussen binnen- en buitenbaden. Zwembad Kapermolen is dagelijks open tussen 8u30 en 21u, behalve op weekenddagen vanaf 9u.

http://www.bermudasbeachbar.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s