Nu is er ook Facebookgroep 3500 Horecajobs in Hasselt UPDATE

Standaard

terras grote markt

Naast de bundeling van zelfgezochte en ingezonden jobaanbiedingen in Hasselt – verzameld in de Facebookgroep Jobs in Hasselt – selecteert Johan Serdons nu ook horecajobs in Hasselt in de Facebookgroep 3500 Horecajobs.

Horecahouders kunnen zelf vacatures erop plaatsen en geïnteresseerden kunnen de aanbiedingen raadplegen en eventueel op reageren. 3500 Horecajobs is ontstaan uit Jobs in Hasselt, omdat erop veel vacatures te vinden zijn door de flexijobs. Vanaf 1 september 2016 worden er geen horecajobs meer vermeld in Jobs in Hasselt. Afhankelijk het aantal ingezonden jobs zal bekeken worden, of het nog nuttig is om verder te gaan met Jobs in Hasselt. “Daar het voor mij niet belangrijk is om een groot aantal leden te hebben, maar ik meer inzet op beleving”, aldus de motivatie van de bezieler, Johan Serdons.

Horeca is nu eenmaal de sector met veel personeelsverloop en geen hoge lonen, met ook wel uitzonderingen uiteraard. Hasselt is dan ook een gevarieerde horecastad met veel terrassen, dus is er altijd wel hier en daar een vacature vacant. 

https://www.facebook.com/groups/1109094055815468

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.